2a divisió FEF

L’Olot no pot superar ni el vent ni l’Eixea (0-0)

2a divisió B. Els de la Garrotxa empaten sense gols a terres aragoneses, fan un altre pas més cap a la permanència matemàtica però desaprofiten una bona ocasió per assegurar una plaça en la copa

L’Olot ha empatat a zero al camp de l’Eixea, el seu principal perseguidor en la lluita per l’accés a la copa. El partit ha estat clarament condicionat pel vent, que impossibilitava qualsevol acció elaborada. Amb l’empat, els de la Garrotxa encadenen vuit jornades sense guanyar –una sola victòria en tretze partits– i si bé, fan un pas més cap a la permanència matemàtica, no asseguren contra un rival directe la classificació per la copa.

En la primera part, cap dels dos equips han gaudit de moltes ocasions de perill. La millor per l’Olot ha arribat a les botes de Pep Chavarría, que gràcies al vent, ha executat un corner tancat que entre el pal i el porter visitant Loscos han rebutjat (18’). L’Eixea ha despertat tímidament i ha gaudit de dues arribades. La primera després d’una imprecisió de Ballesté en una sortida. El barceloní no s’ha entès amb un company i Julio de Dios gairebé aprofita el mal refús per endreçar la pilota a dins de la porteria (24’). I la segona, dos minuts després, a través d’una jugada col·lectiva entre Lucho i Adrià de Mesa. El xut final l’ha aturat Ballesté molt ben col·locat.

La tònica en el segon temps no ha canviat i el vent ha continuat fent la guitza als futbolistes. Les ocasions han estat pràcticament inexistents i només les jugades d’estratègia han inquietat els defenses i els porters –Marc Mas ha rematat al primer pal una centrada de Pep, en la millor arribada (80’)–. Pels mèrits dels dos equips, l’empat ha estat del tot just.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)