Territorial

Un dissabte calent en la zona baixa

1a catalana. Avui l’atenció se centra en la lluita per la permanència. Demà, en la part alta

Queden només tres jornades de lliga i la lluita per eludir el descens està més viva que mai i amb diversos clubs gironins implicats. Aquesta tarda entraran en joc els tres equips de la demarcació amb més necessitat de punts: a les 16 h, el Farners rep el Vic amb l’objectiu de vèncer i no deixar escapar un rival directe que està només tres punts per sobre però fora del perill. Una hora després, el Llagostera B i la Jonquera protagonitzaran un duel gironí dramàtic, ja que en joc hi ha una injecció d’aire en forma de punts per posar cert marge amb el descens o caure a la zona vermella.

L’atenció marxarà cap a la zona alta de la classificació demà. A les 12 del migdia, el Girona C rep el Lloret. Els gironins volen assaltar el primer lloc i el Lloret, tancar la continuïtat a primera catalana. A la mateixa hora, el Palamós intentarà tornar a guanyar després de quatre partits sense fer-ho visitant el camp del Rubí. Per últim, el Banyoles d’Adam Fontes té la il·lusió de mantenir el bon moment de joc i quedar-se amb la tercera plaça. Per fer-ho, haurà de guanyar a Tona (11.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)