2a divisió FEF

“No som culpables de res”

2a divisió B. El tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, surt al pas de la polèmica, demana respecte pels seus jugadors i assegura que sortiran a guanyar contra el Sabadell tot i no tenir res en joc

Faci el que faci, passi el que passi, l’Olot rebrà alguna crítica quan acabi l’últim partit de lliga, diumenge que ve, a casa contra el Sabadell. En cas de victòria olotina, n’hi haurà que no entendran que l’equip, sense res en joc, hagi posat pals a les rodes a un altre equip català que lluita per evitar el descens a tercera. Si l’equip que guanya és l’arlequinat, des de fora de Catalunya –principalment a Castelló i Terol– criticaran els de la Garrotxa per no sumar els tres punts i evitar la derrota. En cas d’empat, la combinació de la resta de resultats també podria comportar una reprimenda d’algun dels seus rivals.

Per tot això, Raúl Garrido, l’entrenador de l’Olot, ha volgut frenar qualsevol rumor, sigui quina sigui la procedència, assegurant que el seu equip sortirà a vèncer el Sabadell per intentar concloure una temporada brillant de la millor manera possible. “Se’ns ha de tenir respecte. Estem al mig d’una situació que no hem generat i no som culpables de res. Estem molt contents del que hem fet al llarg de tota la temporada ja que hem complert els objectius que ens hem marcat, però el partit de diumenge no pot ser un problema per a nosaltres. Hem fet els deures i mereixem aquest respecte”, comenta el tècnic valencià, que hi afegeix: “Per sort hem fet molt bé les coses durant tot el curs i si hi ha equips que no ho han fet tan bé no és problema nostre. Sortirem a honrar la competició, la nostra professió, el club i l’afició. Seria injust que per la situació d’altres no puguem gaudir de l’últim partit de la temporada davant de la nostra afició. No podem estar pendents de les situacions dels altres.”

L’Olot sap que serà la diana de molts aficionats depenent del resultat que es doni al municipal i de quins equips acabin finalment baixant a tercera.

EL PROTAGONISTA

Se’ns ha de tenir respecte. Estem al mig d’una situació que no hem generat. El partit no pot ser un problema per a nosaltres
Hem fet bé les coses durant tot el curs i si hi ha equips que no ho han fet tan bé no és problema nostre
Raúl Garrido
ENTRENADOR de l’Olot

Més de mil aficionats del Sabadell al municipal

L’afició del Sabadell s’ha mobilitzat en massa per donar suport al seu equip en l’últim partit de la temporada. Els arlequinats són quinzens amb 42 punts, fora del perill, però tenen a un sol punt la plaça de promoció de permanència, ocupada pel Castelló (41), i també la primera plaça del descens directe, ocupada pel Terol (41). Tot el que no sigui guanyar contra l’Olot complicaria molt l’existència dels vallesans al bronze i, per la transcendència del matx, els aficionats del Sabadell ocuparan bona part del municipal d’Olot.

En el dia d’avui, gairebé un miler d’aficionats ja han comprat l’entrada per veure l’enfrontament i el club sabadellenc va informar que ja ha omplert set autobusos que ha posat de manera gratuïta per als seus socis. La resta es desplaçaran pel seu compte i alguns compraran directament l’entrada a general el mateix dia del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)