2a divisió FEF

Espectadors del drama

2a divisió B. L’Olot, sense res en joc i amb els objectius ja assolits, s’enfronta al Sabadell en la darrera jornada de lliga. Els arlequinats han de guanyar per evitar la promoció i el descens

Amb la feina feta i sense res en joc. Així és com afronta l’Olot l’última jornada del campionat de lliga 2018/19, una situació que tots els aficionats garrotxins haurien firmat abans de començar el curs, i més després del final frenètic, dramàtic i inversemblant que van viure la temporada passada, en què fins al minut 90, gràcies al gol de Barnils, no van segellar la permanència. Amb la tranquil·litat de complir tots els objectius fixats, l’Olot serà jutge del descens amb totes les crítiques que això comporta faci el que faci. “Que històrics com el Sabadell, l’Alcoià, el Castelló i filials potents com el Peralada i el València Mestalla s’estiguin jugant no baixar i nosaltres puguem celebrar l’última jornada amb la nostra afició reforça tota la feina feta. Hem d’estar satisfets i gaudir d’aquest últim partit”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que hi afegeix: “No hem acabat. La setmana l’hem viscut més alliberats perquè hem complert l’objectiu, però volem competir i fer un bon partit.”

Marea arlequinada

Les graderies del municipal presentaran un aspecte brillant com en les grans ocasions, i és que uns 1.500 aficionats del Sabadell ja tenen l’entrada per veure el matx –el club arlequinat ha posat a la seva disposició set autocars–. L’afició olotina també voldrà acomiadar els seus futbolistes i, si el temps ho permet, els 2.000 aficionats estan assegurats. “Serà un partit amb ambient i bonic de jugar. Esperem que la nostra gent vingui per celebrar el bon curs tots junts”, sentencia el tècnic valencià, Raúl Garrido.

LA PRÈVIA

Que diversos clubs històrics i filials molt potents lluitin per no baixar i l’Olot pugui celebrar haver complert l’objectiu reforça la feina feta
La setmana l’hem viscut més alliberats perquè hem complert l’objectiu, però volem fer un bon partit
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)