3a divisió FEF

El Figueres posa el punt final amb una bona victòria

3a divisió. Els de Xavi Agustí superen el Sant Andreu i acaben dotzens

sant andreu 0 figueres 1

SANT ANDREU:Fuentes, Jaume, Noguera, Carroza, David López (Kuku, 70’), Guerrero (Sergi, 61’), Alcover, Juanan, Josu, Guillem i Carlos (Ferran, 81’).FIGUERES:Aroca, Pol Tarrenchs, Canal, Sergi Romero, Espuña, Ritxi, Èric Vilanova (Bora, 77’), Tena, Marc Gelmà (Iván Medinilla, 91’), Xavi Ferrón (Álvaro, 82’) i Sergio Álvarez.GOLS:0-1 (61’) Ritxi.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:als locals Segovi, Josu i Sergi; i al visitant Ritxi.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 300 espectadors.

El Figueres va culminar un tram final de temporada excel·lent amb una gran victòria al Narcís Sala davant un Sant Andreu que ja n’ s’hi jugava res (0-1) i que permet als figuerencs acabar el curs en la dotzena posició després d’haver patit moltes jornades en la zona baixa. Ritxi, en un contraatac quan es portava una hora de joc, va marcar amb l’exterior del peu i buscant el pal llarg el gol de la victòria de la Unió. La diana va arribar en el moment on el partit estava més obert, i és que abans i després del 0-1 el domini de la possessió va ser gairebé en tot moment del conjunt local. Tot i això el Sant Andreu va topar amb una gran actuació d’Aroca, clau per mantenir la porteria a zero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)