Girona

Eusebio Sacristán: “Sempre vaig confiar en la meva capacitat per assolir els objectius del Girona”

Girona. El ja ex tècnic dels de Montilivi es mostra frustrat per no haver aconseguit la permanència i poder donar continuïtat a un projecte que era ambiciós

Eusebio Sacristán s’ha acomiadat aquest migdia del Girona acompanyat dels seus ajudants i amb la presència a la sala de premsa de Montilivi del capità de la plantilla, Àlex Granell, el director general de l’entitat, Igansi Mas-Bagà, i diversos familiars i amics del de La Seca. El fins aquest dilluns tècnic gironí ha comparegut al costat del president Delfí Geli i el director esportiu Quique Cárcel. “Mai hagués pensat que es produiria aquest final. Sempre he cregut en la meva capacitat i ganes per assolir als objectius. El final ha sigut molt dur però el camí ha sigut molt bonic”, ha destacat Eusebio Sacristán, que ha deixat ben clar que el club gironí està fent totes les coses bé per tornar i consolidar-se a l’elit en breu.

Cárcel, assumeix la responsabilitat

El director esportiu del Girona ha valorat el pas d’Eusebio, i ho ha fet a través de tres punts: “El relleu de l’etapa Machín era un repte molt complicat. Vam confiar en Eusebio perquè és un perfil que vol jugar bé a futbol, i s’ha aconseguit. És un tècnic que confia en els joves, i hi ha apostat. Ens vam marcar l’objectiu de la permanència i això no s’ha assolit. Eusebio és una excel·lent persona i entrenador però això és futbol i els resultats dicten sentència”. Cárcel ha sigut contundent: “El gran responsable sóc jo, i ho sento amb el cor. El tècnic ha fet tot el que teinia a les seves mans”.

Club i entrenador han reconegut que el trencament de contracte ha sigut fàcil. Eusebio renunci a l’any que encara tenia de vinculació. El Girona ja pot centrar tots els esforços en buscar l’encarregat de dirigir l’equip el curs que ve a 2a divisió A, en què l’objectiu serà el retorn a la màxima categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)