2a divisió FEF

Màxima il·lusió en el debut de l’Horta en un play-off

Ascens a 2aB. L’equip barceloní jugarà el seu primer partit de fase d’ascens a 800 quilòmetres de casa i, en paraules del seu jugador Galeano, afronta l’eliminatòria “amb humilitat i ambició”

Després de creuar l’estat en un llarg viatge de 800 quilòmetres, des de Barcelona fins a Navalmoral de la Mata (Cáceres), la Unió Atlètica d’Horta disputarà aquest vespre, a partir de les 20 hores, l’anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens a segona B contra el Moralo. L’equip revelació del grup català de tercera entoma amb màxima il·lusió aquest partit, el primer d’un play-off d’ascens que jugarà en la seva llarga història. “Si estem aquí és perquè ens ho hem merescut. Afrontem l’eliminatòria amb humilitat i també amb ambició”, manifestava ahir el capità del conjunt barceloní, Fernando Galeano. El migcampista explicava també que el seu entrenador, Nacho Castro, ha seguit el mateix protocol que durant tota la lliga per analitzar el rival: “Ha vist un quants partits del Moralo i ens ha donat unes quantes pautes.”

A Extremadura, l’Horta va ser molt ben acollit, en sintonia amb els missatges que, des de les xarxes socials, ha publicat el Moralo Club Polideportivo durant aquesta setmana. El porter del conjunt català, Carles Santaló, conegut també per ser un youtuber molt actiu, va rebre, per part d’un aficionat local, un lot de productes típics extremenys (llonganissa, formatge i xoriç). Aquest vespre, però, a ell i als seus companys, els tocarà competir al màxim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)