3a divisió FEF

El Prat no ho lliga i es complica

Promoció a 2a B. Tot i la superioritat local, un gol a les acaballes ho deixa tot ben obert

prat 2 ceuta 1

PRAT:Andrés; Salva, Cárdenas, Héctor, Ricarte; Putxi, Àlex Pla; Pedro Bravo (Argilaga, 73’), Guiu (Zárate, 80’), Toni Larrosa (Pau López, 84’); i Raíllo.CEUTA:Fermín Garcia; Segura (Jony, 56’), Jaime Morales, Víctor, Jalid; Prieto (Camps, 56’), David Castro; Willy, Sufian, Migue (Borja Romero, 80’); i Chakir.GOLS:1-0 (14’) Pedro Bravo. 2-0 (34’) Àlex Pla. 2-1 (83’) Borja.ÀRBITRE:Bestard Servera.T.G.:al local Salva; i al visitant Segura.T.V.:als visitants Jaime Morales, per doble groga (70’) i directa a David Castro (94’).PÚBLIC:Uns 1.100 espectadors al Sagnier.

El Prat viatjarà a Ceuta amb un avantatge que, vist com va transcórrer el partit, sembla molt poc premi. I és que els de Pedro Dólera van arribar al descans amb 2-0 i tenien el matx totalment controlat, però un gol de Borja, a les acaballes, en una acció aïllada, va permetre als visitants marxar amb bones sensacions.

El Ceuta afrontava el partit d’anada com a teòric favorit, però el Prat va començar a decantar el duel a favor seu quan Pedro Bravo va rematar, de cap, una bona centrada de Toni Larrosa per obrir el marcador (14’). La primera meitat va ser totalment dominada pels locals, liderats per un Larrosa molt actiu que va tornar a ser clau en la jugada del 2-0, obra d’Àlex Pla amb un xut suau i ajustat. En la represa tot continuava sota control per als de Dólera, amb ocasions fins i tot per sentenciar, més quan Jaime va ser expulsat. Però amb deu i resignat amb el 2-0, el Ceuta va trobar un premi excessiu amb un xut llunyà de Borja que va sorprendre Andrés Díez (83’) i que deixa l’eliminatòria oberta de bat a bat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)