2a divisió FEF

El somni del Cornellà passa per resistir al Toralín

Promoció d’ascens a segona divisió. Si els verds volen seguir vius en l’objectiu de pujar al futbol professional hauran de fer bo el 2-1 de l’anada al camp de la Ponferradina (20 h, Esport 3)

El camí serà llarg i feixuc, però el Cornellà sap què necessita per fer el primer pas dels tres que necessita per ascendir per primera vegada al futbol professional. Els de Xavi Calm van treure un gran resultat en l’anada disputada a Cornellà, gràcies sobretot al gol d’Agus Medina en el temps afegit, i en farien prou empatant o guanyant al Toralín (20 h, Esport 3), un estadi que sí que sap que es acollir futbol de segona divisió.

“Anem amb l’avantatge del partit d’anada, però això no significa res. La Ponferradina és un equip amb un gran potencial i al seu camp son molt forts. Haurem d’estar molt atents i competir al màxim”, va deixar clar, en la prèvia, el preparador del conjunt verd, Xavi Calm, que recupera efectius respecte el partit de fa una setmana: Borja, Fall i Leo Ramírez, estaran a disposició del tècnic. A més, el Cornellà compta amb un altre reforç extra, el de l’atacant Juan Camilo arribat aquesta setmana. Camilo va ser incorporat per cobrir la baixa de llarga duració de Manucho i arriba procedent del Watford en qualitat de cedit, tot i que ha jugat tot el curs a les files del Terol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)