3a divisió FEF

El Llagostera empata (1-1) al feu del Portugalete i puja a segona B

Futbol català. El conjunt orientat per Oriol Alsina fa bo el resultat de l’anada i certifica l’ascensa la categoria de bronze

El Llagostera no ha fallat al camp del Portugalete i amb una exhibició d’ofici i competitivitat ha certificat l’ascens a segona B després d’empatar 1-1. El conjunt orientat per Oriol Alsina ha fet bo i ha utilitzat el resultat de l’anada, en què a territori català va guanyar 2 a 0, i amb un plantejament en què ha aconseguit neutralitzar a l’equip basc s’ha acabat imposant en l’eliminatòria sense veure perillar l’avantatge en cap moment.

En el primer temps no ha passat pràcticament res, que és el què volia el Llagostera. Els catalans han imposat un ritme baix i no hi ha hagut ocasions en cap àrea. En el segon el guió ha continuïtat fins que en un contraatac, a falta de deu minuts, els d’Alsina han sentenciat, amb una diana de David Crespo. Ja al temps afegit, el Portugalete ha fet el gol de l’honor de l’eliminatòria mitjançant Bonilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)