3a divisió FEF

Transformació radical

Fase d’ascens a 2a B. El Prat, que ha passat de ser el tercer pitjor equip de la lliga les últimes jornades a l’únic català viu en la promoció, reprèn avui (12 h) el seu camí en la segona eliminatòria

Només va haver-hi dos equips pitjors en els últims quatre partits de lliga regular. El Prat només va aconseguir un punt de dotze i la seva trajectòria només era superior a la de la Fundació Grama i l’Ascó, dos equips que ja sabien que baixarien a a primera catalana i que no van puntuar. Els potablava afrontaven la promoció d’ascens en el pitjor moment del curs i, com a afegitó, l’últim mes havien perdut dos jugadors importants per lesió: Poves i Padilla s’havien trencat els lligaments encreuats del genoll. Ara, però, tot ha girat com un mitjó: els potablava –ascens del Llagostera a banda– són l’únic equip català supervivent en la promoció d’ascens i amb doble mèrit perquè van eliminar el Ceuta, un dels galls del sorteig. Avui al Sagnier (12 h) disputen l’anada de la segona fase contra el campió del grup canari, el Tamaraceite.

“Ni ara som tan bons ni abans érem tan dolents”, explica el tècnic Pedro Dólera: “Però és cert que ara l’equip mentalment està molt fort.” El Prat ha viscut unes muntanyes russes aquest curs. De disputar durant bona part de la lliga el lideratge al Llagostera a arribar a la promoció com a quart classificat: “Tothom ens donava per morts. Només ens quedava ressorgir i ho hem fet. L’equip s’ho ha cregut. No tenim cap figura, som un gran conjunt on ningú es creu millor que ningú i és la força del grup que ens ha fet arribar fins on som ara”, manifesta el tècnic, que ara no vol cap tipus de relaxació: “El Tamaraceite és un gran equip. Hem de tenir tots clar que ara anem pas a pas i que si abaixem una mica la guàrdia ens guanyaran.”

LES REACCIONS

Tothom ens donava per morts; només ens quedava ressorgir i ho hem fet. L’equip s’ho ha cregut i ara hem de continuar igual
Ni som tan bons ni érem tan dolents, però és cert que ara l’equip mentalment està molt fort
Pedro Dólera
entrenador del prat

Sergi Moreno, la incògnita

El Prat no ha volgut donar cap pista sobre la disponibilitat de l’artífex del gol del passi de la primera eliminatòria, Sergi Moreno. El punta fa un mes que té una lesió muscular que l’ha obligat a entrar amb comptagotes. De fet, Dólera en el partit de tornada contra el Ceuta el va fer entrar en els darrers minuts per cremar totes les naus quan l’equip era a un pas de l’eliminació i Moreno es va lesionar en la jugada del gol. “És la tònica de l’últim mes. No pot entrenar-se, no pot agafar ritme i no pot jugar gaires minuts”, assenyala el tècnic. El Prat ha viscut un calvari amb les lesions ja que el mes d’abril es van lesionar dos titulars (Poves i Padilla) de lesions greus de genoll, un fet que va arribar a generar certa psicosi en l’equip. El club, però, els va reemplaçar amb Peke (Ascó) i Raíllo (Villanovense).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)