2a divisió FEF

El Prat no passa de l’empat i s’ho jugarà tot a la tornada

Fase d’ascens a 2a B. Els potablava gaudeixen d’ocasions i són superiors al Tamaraceite, però deixen escapar el triomf i disputaran la classificació a 2.000 quilòmetres de casa

prat 0 tamaraceite 0

PRAT:Andrés, Salva, Cárdenas, Héctor, Ricarte, Putxi, Pla, Guiu (Zárate, 79’), Pedro Bravo (Pau López, 70’), Toni i Raíllo.TAMARACEITE:Jonay, Arisay (Aythami, 84’), Figueroa (Jeremi, 62’), Alberto, Juanma, Jose María, López Silva, Zizu, Eros, David González, Borja Vera (Jordan, 70’).ÀRBITRE:López del Amo.T.G.:Als locals Cárdenas i Pla i al visitant Jeremi.

El Prat va tancar l’anada de la segona fase de la promoció d’ascens amb una sensació agredolça. D’una banda, va comprovar que el Tamaraceite, campió del grup canari, no és un rival invencible, fins i tot ahir va ser inferior, però, d’altra banda, l’equip de Dólera no va traduir la superioritat en gols. El Prat va crear moltes ocasions, va obligar el rival a canviar la manera de jugar i va amenaçar moltes vegades amb una victòria que no va arribar. Almenys, els potablava no van encaixar i afronten la tornada, a Gran Canària, amb la seguretat que un gol a favor els dona bona part de les possibilitats de passar a la ronda final.

Sergi Moreno, encara convalescent de les molèsties musculars que el podrien fer aparèixer en la tornada, no va entrar en l’onze, però l’equip no ho va notar a l’hora de generar oportunitats, ja que, ben d’hora, els locals van amenaçar la porteria de Jonay. El sentinella canari es va erigir com el salvador del seu equip apareixent en ocasions de Toni i Pedro Bravo. Els visitants també van tenir les seves ocasions, però la defensa pratenca va estar atenta. El vendaval d’ocasions no es va aturar fins al descans i de nou Jonay va salvar el gol en una doble ocasió protagonitzada per Pedro i Larrosa.

En el segon temps, el partit va baixar les revolucions. Andrés va aturar un xut de falta de l’exjugador de Las Palmas i Numància David González. En el tram final, el Prat va poder tornar a marcar, però ni Larrosa ni Pau López van encertar amb l’objectiu.

ELS VESTIDORS

Estem fotuts perquè s’han escapat vius i hauríem d’haver guanyat. Almenys, sabem que si ells són bons, nosaltres també
Estem competint com un primer. L’equip s’està deixant els collons en eliminatòries difícils
Pedro Dólera
entrenador del prat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)