Girona

Oficial: Unzué, nou entrenador del Girona

Girona. El tècnic signa un curs més dos opcionals per objectius amb el club blanc-i-vermell. Serà presentat demà a les 12h a Montilivi

Juan Carlos Unzué és el relleu d’Eusebio Sacristán a la banqueta del Girona. L’entrenador signa fins la temporada 2019/2020 més dues més opcionals per objectius i serà l’encarregat de dirigir l’equip en el repte de l’ascens a primera divisió. Amb el seu aterratge, a més, es configura un nou cos tècnic integrat per Narcís Pèlach ‘Chicho’, Juan Carlos Moreno, Omar Harrak i Iñaki Codinach. La presentació com a nou entrenador tindrà lloc demà a les 12h a Montilivi.

Tercera experiència

El navarrès, que ha vist molts partits del Girona des de la graderia –el seu fill Aitor era analista en el cos tècnic d’Eusebio–, començarà a Montilivi la seva tercera experiència com a màxim responsable tècnic, sense tenir en compte la frustrada al Racing el 2012, desvinculat abans de començar la lliga. La primera va ser fa nou anys, al Numància, amb el desè lloc final en la seva única temporada a segona A. Després de treballar al cos tècnic del Barça –tant de preparador de porters com de segon entrenador de Luis Enrique–, Unzué va dirigir la temporada 2017/18 el Celta, que va tancar la lliga com a tretzè classificat de primera. L’entrenador doncs torna a l’activitat després d’un any sabàtic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)