3a divisió FEF

Canal s’apunta al projecte del Peralada

3a divisió. Els xampanyers tanquen el fitxatge del quart excapità del Figueres i ja tenen l’eix defensiu ben consolidat

Després que tres dels quatre capitans del Figueres que van decidir no renovar fa uns dies ja haguessin estat presentats com a nous jugadors del Peralada –Èric Vilanova, Ritxi i Sergi Romero– només quedava que Albert Canal fes el pal i ahir al vespre el club xampanyer va anunciar la seva incorporació. El central garrotxí arriba per convertir-se en una altra peça important en la columna vertebral del nou projecte, i és que amb 27 anys –a punt de fer-ne 28– es troba en un gran punt de maduresa i ho ha demostrat a Figueres les dues últimes temporades, on ha jugat 60 partits i ha marcat un total de 7 gols. Abans d’arribar a Figueres Canal va estar dues temporades al Manlleu i sent sub-23 va gaudir de tres bones temporades a 2a B entre el Llagostera i l’Olot.

Amb el seu fitxatge el Peralada pot donar gairebé per tancada la posició de central, i és que amb Sergi Romero i Toni Cunill –els tres van coincidir a la Unió el curs 2017/18– els xampanyers asseguren al tècnic Albert Carbó tres centrals de garanties. Ara que el club ja ha posat fil a l’agulla amb cinc peces importants en els pròxims dies s’hi aniran sumant peces però l’atenció està centrada en l’assemblea de socis del dimecres on s’han de resoldre els acords amb el Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)