2a divisió FEF

Jordi Xumetra també se suma a la renovació

2a divisió B. L’Olot i el futbolista segellen la continuïtat tot i la intermitència del de l’Estartit, que encadenarà el tercer curs amb els olotins

L’Olot va anunciar la continuïtat per una temporada més de l’extrem Jordi Xumetra. El futbolista de l’Empordà es converteix així en la cinquena peça que renova el seu vincle des que va acabar la lliga –Roger Barnils i Hèctor Simón, també renovats, ho van fer amb el curs en dansa–, una mostra més de l’aposta del club per mantenir bona part del bloc que tants bons resultats ha aconseguit darrerament. Xumetra s’afegeix, doncs, a Pol Ballesté, Albert Blázquez, Jordi Masó i Pedro del Campo, que han donat el sí a continuar en el projecte garrotxí.

Jordi Xumetra va firmar amb l’Olot durant l’obertura del mercat hivernal del curs 2017/18. El de l’Estartit va aterrar a la Garrotxa i va despertar molta il·lusió entre els aficionats, que veien com l’equip lluitava per desfer-se del descens. L’extrem va oferir bones estones i detalls de qualitat, però el fet d’estar més de mig any sense competir li va passar factura. Aquesta campanya Xumetra ha tornat a rendir de manera intermitent i, tot i això, ha pogut participar en 31 enfrontaments, en què ha fet quatre dianes, només tres menys que Marc Mas i Hèctor Simón, els màxims golejadors de la plantilla. L’empordanès no va renovar de manera automàtica el contracte, però l’àrea esportiva, amb el vistiplau del cos tècnic, ha cregut oportú comptar amb un home del seu perfil.

Amb la fe de trobar l’encaix

Des que va arribar al club, Jordi Xumetra ha fet tot el possible per jugar amb regularitat però el sistema emprat per Raúl Garrido, amb carrilers i sense extrems purs, i sí molts mitjapuntes, ha estat un obstacle. El tècnic l’ha utilitzat habitualment a la mitja punta al darrere de Marc Mas i darrerament, fins i tot, en el carril dret amb tota la banda per a ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)