3a divisió FEF

Un bloc a punt per créixer

2a divisió B. El Llagostera confirma la continuïtat de tretze futbolistes de la plantilla de l’ascens i té gairebé lligats Adri Lledó i Nahuel, de l’Horta

El Llagostera va tancar una setmana marcada per les renovacions confirmant la llista de futbolistes que, amb contracte vigent, estan convocats per a la tornada a la feina, prevista per al 15 de juliol. La realitat és que el club llagosterenc tenia un bon gruix de la plantilla assegurada i ha decidit mantenir-hi la confiança, ja que són fins a tretze els efectius que es mantindran a la plantilla i afrontaran l’inici de la nova temporada a segona divisió B. Entre tots ells hi ha noms ben destacats: d’una banda, el màxim golejador de l’equip, Sascha, i de l’altra, el porter Marcos, amb una dilatada experiència i un rendiment excel·lent en la categoria de bronze del futbol estatal. Entre els jugadors que mantenen el vincle també cal posar l’accent en homes que ho han passat malament aquest darrer curs, com ara Maymí –lesionat durant tot el curs– o Pitu, el capità, que es va fer una greu lesió al genoll en la fase d’ascens que el deixarà fora de combat fins ben entrada la temporada que ve. Als tretze efectius que fan valer el seu lligam contractual cal afegir-hi les tres renovacions que s’han produït aquesta setmana –Pol Gómez, Crespo i Aimar–, i que eleven el nombre de jugadors de què disposa Oriol Alsina fins a setze. En la carpeta de negociacions només hi queda el cas d’Amantini. El central ha tingut molt protagonisme a tercera divisió, però caldrà veure si el seu perfil encaixa en el nou projecte a segona divisió B.

Inversió de futur

Amb un bon gruix de jugadors assegurats, ara toca començar a fer retocs i fer créixer la plantilla tant pel que fa a efectius com a qualitat. Tot indica que l’apartat de reforços es podria encetar amb dues incorporacions procedents de l’equip revelació a tercera divisió: l’Horta. Adri Lledó i Nahuel estarien molt a prop d’incorporar-se al Llagostera. En tots dos casos comparteixen el fet de ser joves –22 i 24 anys–, tenir ganes de créixer en l’àmbit professional i haver demostrat amb el club barceloní el seu potencial. Lledó és migcampista i sota les ordres de Nacho Castro ha disputat 34 partits i ha marcat un gol, mentre que Nahuel –amb passat al Girona juvenil i al Palamós– és extrem i a l’Horta ha acumulat 34 partits i cinc gols. La setmana que ve es preveu que arribin els primers reforços a Llagostera.

Porters
Marcos i Alberto
Defenses
Lucas Viale, Maynau, David Bigas
Migcampistes
Pitu, Yeray, Maymi i Gil Muntadas
Davanters
Sascha, Moussa, Eric Jiménez i Marc Medina
Baixes:
Maik, Cunill i Dani Pérez
En negociacions:
Amantini

UNA ASSEGURANÇA

Homes clau com Sascha o el porter Marcos mantenen el vincle amb el Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)