3a divisió FEF

El Peralada confia el gol a Ferrón i ‘Pime’

3a divisió. Els xampanyers engreixen la plantilla amb l’arribada dels davanters, que consoliden la columna vertebral de l’equip

El Peralada, amb la ruptura oficial de la filiació però encara sense un acord amb el Girona, continua posant fil a l’agulla en la construcció de la plantilla que dirigirà Albert Carbó i ahir va anunciar l’arribada de dos davanters: Xavi Ferrón i Èric Pimentel, Pime.

Ferrón, de 26 anys, és el cinquè jugador que arriba al club xampanyer procedent del Figueres, després dels quatre capitans –Sergi Romero, Albert Canal, Ritxi Mercader i Èric Vilanova–, i el sisè en total –Toni Cunill va arribar del Llagostera–. Serà la segona etapa del figuerenc amb el Peralada, on va jugar 17 partits en el curs 2015/16. En aquella ocasió el figuerenc va arribar al gener procedent del Girona B i va contribuir amb dos gols a aconseguir la permanència dels xampanyers a tercera divisió. Ferrón arribarà a Peralada després d’una temporada força discreta amb la Unió. I és que Ferrón, que va començar el curs al Girona C, fins a finals de setembre, només ha marcat tres gols en els 26 partits que ha disputat i tots van ser en els primers partits que va jugar, però la temporada anterior al Figueres va aconseguir els millors registres de la seva carrera –va jugar més de davanter centre que d’extrem–, amb 12 gols.

Heroi a l’Horta

Pime també va començar el curs a Figueres, però va perdre protagonisme amb l’arribada de Ferrón i Sergio Álvarez i per això va decidir fitxar per l’Horta, amb qui ha acabat disputant la promoció d’ascens a segona B. A les ordres de Nacho Castro ha jugat 12 partits de lliga i ha marcat tres gols, un dels quals –contra el Sant Andreu (3-3)– va ser vital per acabar en la quarta posició i accedir al play-off. Entre l’Horta, el Figueres i el Palamós, Pime acumula 64 partits d’experiència a tercera divisió tot i tenir només 22 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)