Girona

El Girona no aposta pels cedits al filial

Se’n van. El club no executa les opcions de compra de Giorgi, Bueno, Ferraresi i Boselli, que tornen als seus equips

Entre tots els jugadors que aquesta temporada han format la plantilla del filial, n’hi havia quatre que estaven cedits i no eren propietat del Girona, tot i que els gironins tenien diferents opcions per aconseguir els seus serveis. Eren els defenses Santi Bueno i Nahuel Ferraresi, el migcampista Giorgi Kochorashvili i el davanter Juanma Boselli. No se sap si, en el cas que el Girona i el Peralada no haguessin perdut la categoria, des de Montilivi s’hauria decidit exercir l’opció de compra sobre algun d’ells, però amb la nova situació la direcció esportiva ha decidit deixar córrer el temps, no moure cap dit i esperar que tots quatre tornin als seus clubs d’origen.

Casos de tots colors

Els quatre casos no són iguals. De fet, en el cas de Nahuel Ferraresi el Girona no tenia una opció directa de compra, però la realitat és que, si a Montilivi interessa, saben que el tindran, i és que és propietat de Torque, el club uruguaià del CFG.

Sobre qui sí que ha hagut de decidir el Girona és sobre Santi Bueno i Giorgi. L’uruguaià ha estat cedit al Peralada per segona temporada i ha demostrat ser un central amb moltíssima projecció, però a partir del 30 de juny tornarà al Barça B, on encara té dues temporades més de contracte. D’altra banda, el georgià va arribar cedit per dos anys quan encara era juvenil i ha rendit molt bé tant a divisió d’honor com a 2a B. El Girona ha presentat una oferta inferior a l’opció de compra existent que el club d’origen, el Saburtalo georgià, no ha acceptat i per tant tornarà cap allà. El cas de Boselli és diferent, ja que l’uruguaià va arribar cedit al gener del Defensor Sporting per una temporada i mitja, però sense un filial a 2a B ni a 3a el Girona té clar que cancel·larà la cessió abans d’hora.

PORTA OBERTA

El Girona sap que si vol Ferraresi el tindrà, perquè és del Torque, club del City Football Group
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)