Territorial

Soteras passa el seu primer examen amb menys clubs

FCF. Torna a caure la representació en l’assemblea general ordinària que, tot i això, és un passeig per a la junta directiva; presenta un superàvit de més de 350.000 euros

La unitat que va regnar en la proposta d’eleccions feta per Joan Soteras, que va desembocar en l’elecció del sabadellenc al capdavant de la federació, es va tornar a repetir en l’assemblea general ordinària celebrada ahir a Tàrrega. En la primera posada en escena davant dels seus clubs des que es va proclamar president de la FCF, Soteras va passar amb nota totes les propostes presentades i va tornar a presentar un superàvit, de 354.838 euros. La nota negativa va ser que continua la davallada de clubs representats en l’assemblea: els 170 suposen un descens de 55 respecte a la temporada passada. És a dir, un 14% del total del cens era ahir a Tàrrega.

Ja fa temporades que la Federació Catalana pot presumir de la seva gestió econòmica i esportiva en l’assemblea general ordinària. Ahir no va ser una excepció i va tornar a rebre un suport multitudinari dels clubs representats. En l’informe inicial, el president de la federació va comunicar que per a la pròxima temporada congelarà les quotes federatives i de la mutualitat, i que reinvertirà 4,5 milions d’euros “a favor dels clubs i federats catalans”, segons va expressar.

Pressupost

Després de l’informe i de la ratificació d’alguns dels càrrecs de la junta directiva, el responsable d’administració, Lluís Broto, va repassar els comptes. El tancament de l’exercici del 2018 va deixar un superàvit de 354.838 euros, uns números validats per 133 vots a favor, 7 en contra i 10 abstencions. Es tracta d’un increment de 100.000 euros respecte al superàvit presentat per Andreu Subies en l’última assemblea. El mateix suport va obtenir el pressupost per al 2020, que serà de 27.152.163 euros, un 3,23% més que en l’últim exercici.

QUOTES

El curs que ve es congelaran les quotes federatives i de la mutualitat

MAJORIA ABSOLUTA

Els comptes van ser aprovats amb 133 vots a favor, 7 en contra i 10 abstencions

ELS COMPTES

S’incrementa el pressupost del pròxim exercici un 3,23% més que en l’últim
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)