Territorial

L’ascens del Prat salva la Jonquera L’ascens del Prat salva la Jonquera i esperança el Banyoles

Final de temporada. La promoció dels potablava permet al conjunt fronterer mantenir-se a primera catalana, mentre que a l’equip banyolí li dona possibilitats de pujar a tercera divisió

L’ascens del Prat a segona B, que, com va fer el Llagostera, va superar el Portugalete en una eliminatòria amb la tornada a feu basc, va portar bones notícies per a diversos equips gironins. I és que on també van celebrar l’èxit dels potablava va ser a la Jonquera, ja que amb el resultat del conjunt barceloní va certificar la permanència a primera catalana. L’equip fronterer va quedar catorzè en el grup 1 de primera, l’últim lloc del descens, però finalment continuarà un curs més en la categoria. En aquest mateix grup també va estar molt pendent de la resolució de l’eliminatòria el Banyoles, que va quedar tercer, i podria pujar a tercera divisió si el Reus B, en una delicadíssima situació, acaba desapareixent. Els altres beneficiats per la fita del Prat van ser el Cassà, que continuarà a 2a catalana, i el Celrà, que no es mourà de 3a catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)