2a divisió FEF

Kuku, espurna a Llagostera

2a divisió B. El club del Gironès reforça la part ofensiva amb la incorporació de l’extrem de 29 anys Kuku. El futbolista ha fet un bon curs al Sant Andreu, on ha marcat nou gols

El Llagostera ja té lligat el que és el quart reforç de la primera plantilla de cara al curs vinent. Tal com passa amb les altres tres incorporacions fetes fins ara –Nahuel, Adri Lledó i David García–, el nou futbolista llagosterenc ha destacat a tercera divisió. Es tracta de Kuku, extrem de 29 anys que prové del Sant Andreu. Amb el conjunt quadribarrat, l’atacant ha tingut molt protagonisme: ha disputat 32 partits de lliga i ha marcat nou gols, i és d’aquesta manera el segon màxim golejador de la plantilla andreuenca. La seva aportació també va ser clau en la trajectòria dels barcelonins en la copa, en què van caure eliminats en els setzens de final contra el Sant Andreu.

Velocitat i ambició

Extrem amb desequilibri i també amb capacitat resolutiva, Kuku va fer molts gols amb el Júpiter tant a primera catalana –en va marcar 25 i va assolir l’ascens– com a tercera, en què en va transformar 17. Després d’una aventura a la segona divisió polonesa, l’atacant ha jugat els dos últims cursos al Sant Andreu. Més enllà del potencial tècnic, Kuku també tindrà la motivació d’estrenar-se a segona divisió B, on no ha competit mai.

Amb el fitxatge de Kuku, el Llagostera ja disposa de 17 efectius de la primera plantilla. L’àrea esportiva de l’entitat blau-i-vermella remarca que amb un bloc ja força fet i preparat per competir, ara vindran setmanes de recerca intensa i negociacions per encertar-la amb les últimes incorporacions per tancar un equip que tornarà a competir en una segona divisió B que segur que serà de màxima exigència.

UN SALT IMPORTANT

Ha destacat a primera catalana i tercera divisió i ara té el repte de debutar a segona B

LA PLANTILLA

17
efectius
ja té el Llagostera per competir. Tretze jugadors han renovat i s’han fet quatre fitxatges

Gerard Escoda deixa el club

A través d’un comunicat, Gerard Escoda va anunciar que tanca una etapa de cinc temporades com a secretari tècnic dels llagosterencs. Des dels despatxos, el reusenc va ser una peça important de l’engranatge que va portar el club a la LFP. Ara, els temes personals han fet decantar la balança cap a la sortida de l’entitat, d’on marxa agraït i satisfet per la feina feta. El Llagostera va comunicar ahir mateix que Edgar Alsina assumirà les funcions de secretari tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)