2a divisió FEF

LUIS QUIÑONERO

PRESIDENT DEL PRAT

“La segona B és per disfrutar-la”

“És honrat i professional. Encara que no haguéssim pujat, hauria continuat”

“Segurament, tindrem el pressupost més baix de la categoria. No hipotecaré l’entitat”

Diumenge passat, Luis Quiñonero (1960, el Prat de Llobregat) celebrava el tercer ascens a segona B de l’Associació Esportiva Prat, el club que presideix des de fa 18 anys. El màxim mandatari potablava torna a recollir els fruits de la feina ben feta i ahir va compartir la seva alegria amb aquest diari.

L’enhorabona per l’ascens. Ja ho ha paït?
Encara estic en un núvol. El viatge, la tensió del partit, el cansament... No és el primer cop que em passa, ja conec aquesta sensació.
Aquest tercer ascens a segona B, per com s’ha produït, és el millor que li ha passat com a president del Prat?
No, cada ascens és especial per alguna cosa. Aquest ho és perquè hem hagut de passar tres eliminatòries. Les altre vegades, vam pujar sent campions.
La confiança que ha donat a Pedro Dólera ha tingut premi.
L’any passat no vam aconseguir entrar en el play-off però, tot i així, la feina va ser bona. El cos tècnic va treballar amb honradesa, professionalitat i dedicació. No es pot demanar més. Amb això en vam tenir prou per renovar Pedro Dólera la temporada passada. Encara que no haguéssim aconseguit l’ascens hauria continuat, perquè té una temporada més de contracte.
Les lesions de Padilla i Poves van afectar l’equip en el final de la lliga, però els han sabut substituir molt bé per afrontar el ‘play-off’. Es nota la bona feina de Pepe Delgado?
Quan vam tenir les desgraciades lesions d’aquests dos importants jugadors ja vaig dir que alguna cosa bona ens havia de passar. I no em vaig equivocar. Els jugadors que han reforçat l’equip en el play-off ens han fet acabar molt forts. Pepe Delgado ha demostrat que hi entén molt, de futbol. A més, ha sabut moure’s molt ràpid.
El mal final de temporada els va deixar lluny del primer lloc en la lliga i, per això, van haver de jugar el ‘play-off’ com a quarts classificats. Ha vist perillar l’ascens en algun moment?
Ahir mateix [per diumenge], quan vam encaixar el gol del Portugalete. Ens pressionaven molt i veia que feia falta posar una marxa més per crear-los problemes a ells. Per sort, en la segona part vam estar en el nostre lloc i, després de l’empat, vam jugar amb molta més tranquil·litat.
El gol del Prat va arribar en una jugada desgraciada del Portugalete. Creu que haurien empatat igualment?
Sí, perquè vam tenir algunes ocasions clares, de Raíllo i Sergi, que, amb una mica d’encert, ens haurien donat, fins i tot, la victòria. Ells només penjaven pilotes, l’únic equip que va voler crear va ser el Prat.
Suposo que no tindrà cap problema pressupostari per competir a segona B?
Sí, però tindrem, segurament, el pressupost més baix de la categoria. Tinc clar que no hipotecaré l’entitat i això ho hauran d’entendre els jugadors que vinguin. No fitxarem futbolistes que no puguem pagar al mes de desembre. Ara, tinc clar que competirem dignament, perquè ja tenim experiència. Fitxarem, sobretot, a Catalunya, perquè aquí hi ha un molt bon planter. Per altra banda, m’agradaria que continués la majoria de la plantilla actual.
El grup tercer de segona B no serà fàcil, amb l’Hèrcules, el Nàstic, el Barça B... La permanència és l’objectiu?
És clar. Gaudirem de la categoria i de la possibilitat de competir amb equips que són a anys llum de nosaltres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)