2a divisió FEF

L’Olot suma equilibri al mig del camp amb Vivancos

2a divisió B. El futbolista de Bescanó s’afegeix al projecte dels de la Garrotxa, on vol recuperar la seva millor versió un cop superada una lesió al genoll en l’última temporada

L’Olot va anunciar i presentar ahir el segon reforç de la plantilla per al curs que ve. En la línia de la filosofia d’apostar per jugadors de la demarcació que des de fa un temps desenvolupa el club de la Garrotxa, l’escollit per fer créixer l’equip que entrenarà Raúl Garrido és Albert Vivancos. El migcampista aterra a l’Olot després d’un curs complicat al Salmantino, de la segona divisió B, ja que l’octubre passat va tenir una lesió important al genoll que l’ha fet estar fora de joc tota la temporada. Amb aquest entrebanc del tot superat i amb la motivació màxima per tornar a mostrar la seva millor versió al terreny de joc, Vivi ha acceptat la proposta d’un any de contracte més un d’opcional i reforçar així el projecte de l’Olot. “És un club molt atractiu, sempre hi ha hagut un interès mutu i ara en sortirem beneficiades les dues parts. Sé el que s’hi cou i hi tinc companys i amics, tothom em diu meravelles del projecte”, va declarar durant la presentació feta ahir a l’estadi.

Un perfil complet

Vivi arriba a Olot amb el vistiplau i el profund coneixement del futbolista per part del director esportiu, Sergi Raset. “L’he vist créixer i evolucionar com a futbolista i com a persona. És un luxe poder-lo presentar com a nou jugador de l’Olot”, va remarcar el responsable esportiu dels olotins. I és que Vivi acumula un bon grapat de partits en la categoria de bronze del futbol estatal tot i els seus 25 anys, ja que hi ha competit amb equips com l’Hospitalet, el Llagostera, l’Hèrcules, l’UCAM Múrcia o el Salmantino. Sobre la seva aportació a l’equip, el nou jugador vermell va centrar-se en l’equilibri: “M’agrada estar ben col·locat en el treball defensiu i també crec que tinc capacitat per participar en la sortida de la pilota.” El bescanoní no ha de tenir cap dificultat per adaptar-se a l’Olot ja que es retrobarà amb diversos futbolistes amb qui va coincidir en la seva etapa al Girona –hi va debutar a segona A–, i també al Llagostera.

L’he vist créixer i evolucionar com a jugador i com a persona i és un luxe tenir-lo a l’Olot
Sergi Raset
director esportiu de l’olot
És un club atractiu, sempre hi ha hagut un interès mutu i ara en sortirem beneficiades les dues parts
Albert Vivancos, ‘Vivi’
jugador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)