Girona

El Peralada matisa l’acord ofert pel Girona

Vincle. El club de l’Alt Empordà demana al de Montilivi que li pagui l’import no rebut per la federació pel fet de ser un filial

El Peralada va emetre ahir un comunicat en què el titular anunciava que acceptava l’acord de col·laboració proposat pel Girona fa quinze dies, però en el seu interior hi introduïa matisos i condicions importants. El club peradalenc remarca que pel fet de ser un filial “no va rebre de la federació espanyola les subvencions a què tenien dret els equips de 2a B. És per això que considera just i apropiat que el Girona, que sí que ha estat subvencionat pels estaments esportius, compensi econòmicament el seu antic filial”. El comunicat conclou amb un punt en què diu: “Només en el cas que no s’arribi a un acord econòmic satisfactori, i molt a desgrat del Peralada, l’acord no tindria lloc.” La proposta del Girona tenia com a objectiu ajudar en la obtenció d’ingressos econòmics el Peralada a través de la disputa de dos partits amistosos en els pròxims dos anys, la renuncia de l’explotació d’espais comercials a l’estadi i la samarreta dels de l’Alt Empordà, i el suport en l’àmbit esportiu, tant a l’hora de cedir jugadors sorgits de la base gironina com en l’orientació i tecnificació de la base del Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)