Girona

18 opcions que són un problema

El trencament de la filiació amb el Peralada fa que divuit jugadors que estaven en el filial entrin en la llista de possibles reforços per al Girona, tot i que ben pocs tenen possibilitats reals

Amb el primer equip a 2a A i el filial a 1a catalana, el club de Montilivi tindrà feina per trobar una sortida per a tots els que no encaixen ni en la categoria de plata ni a territorial

El Girona va encarrilant a poc a poc el projecte per buscar el retorn a primera la temporada que ve, i ja ha tancat les incorporacions de Jairo, Maffeo, Juan Carlos i Marc Gual. De feina, però, n’hi queda moltíssima, i una part important vindrà per culpa del trencament de la filiació amb el Peralada, que ha deixat una llarga llista de 18 jugadors amb el futur a l’aire, amb l’única opció de guanyar-se un lloc en el primer equip o d’haver de buscar una sortida. Són els porters Marcel, Suárez i Vito; els centrals Jordan i Teo; els laterals Iago López, Maxi Villa, Baró i Kilian –es va quedar sense fitxa al gener per una lesió a l’espatlla però encara té contracte–; els migcampistes Montes, Rober Sierra, Paik i Jofre; els extrems Yohan Andzouana i Mario; i els davanters Miguélez, Soni i Pachón.

Càsting obert

El que és clar és que la direcció esportiva i el cos tècnic hauran de decidir si algun dels 18 jugadors que han jugat a 2a B amb el filial ara poden formar part de la plantilla del Girona. En aquest sentit, jugadors com Suárez, Andzouana, Maxi Villa, Montes i, sobretot, Paik i Soni, parteixen amb avantatge perquè ja han tingut participació amb el primer equip. De totes maneres, segurament el Girona esperarà a veure el rendiment d’alguns d’ells durant la pretemporada per acabar de prendre una decisió i perquè Unzué els pugui veure en acció. El nou entrenador tindrà molt bon assessorament, i és que la figura de Chicho com a segon entrenador farà que el cos tècnic sàpiga què pot oferir cadascun i com treure’n el millor rendiment.

Un gran maldecap

El problema que tindrà el Girona serà amb tots aquells jugadors que no es guanyin un lloc en el primer equip, que a priori seran gairebé tots. Amb el filial a 1a catalana es fa complicat d’imaginar algun futbolista que hi acabi jugant –Jofre o Marcel són els únics casos en què podria passar, tot i que de moment no és el que es preveu–, així que a les oficines de Montilivi hauran de buscar un encaix per a tots. Segur que amb alguns el Girona arribarà a un acord de rescissió, però en altres casos el club ha fet una forta inversió i esperarà treure’n profit a través d’alguna venda o d’una cessió que pugui revalorar-los.

MOLTES PROVES

La pretemporada pot servir a Unzué per valorar si algú mereix un lloc a 2a divisió A

VALOR SEGUR

Chicho, segon entrenador, coneix de sobres el que pot aportar cadascun
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)