2a divisió FEF

Joel Arimany torna a casa per créixer amb l’Olot

2a divisió B. El jove davanter de 21 anys tanca una etapa al filial del Màlaga i afronta amb la màxima ambició l’objectiu d’intentar convertir-se en la referència golejadora dels de la Garrotxa

Joventut, experiència i ambició són tres dels qualificatius que defineixen a la perfecció el primer fitxatge de l’Olot per a la temporada que ve i el segon que presenten a l’estadi després d’Albert Vivancos. Joel Arimany es va posar ahir per primer cop la samarreta vermella dels de la Garrotxa, club al qual arriba per fer augmentar la pólvora ofensiva. “És un rematador que coneix molt bé la categoria i creiem que ens pot ajudar molt. A l’Olot li oferim la oportunitat de començar una temporada des de l’inici, i ho podrà fer en un club que aposta fort per ell”, va explicar el director esportiu dels olotins, Sergi Raset.

Un cop més, i fidels a la filosofia de proximitat de l’Olot, la incorporació de Joel Arimany reforça el vincle amb el territori. De Quart i format al futbol de base del Girona –amb qui va arribar a debutar a segona divisió A sent juvenil–, el davanter arriba a la Garrotxa després d’una temporada amb regust força amarg jugant al filial del Màlaga. Amb els andalusos, Joel no ha pogut convertir-se en un fix a segona divisió B, ha disputat quinze partits i amb dos gols poc ha pogut fer per evitar el descens. L’objectiu de Joel Arimany és tornar a una categoria que coneix bé –amb només 21 anys ja hi suma tres temporades– i a un grup, el 3, on ja va competir a un bon nivell fa dues temporades amb el Peralada, amb qui va marcar set gols en 25 partits. “Estic content per tornar a casa i fer-ho en un club de prestigi i que fa temps que fa les coses bé com l’Olot. El curs passat ja es va fer una bona temporada, es manté el bloc i crec que podem tenir objectius ambiciosos”, va assenyalar en la presentació feta ahir a la capital de la Garrotxa.

Definint la davantera

Joel Arimany suposa el relleu de Marc Cosme en la davantera. Ara mateix, Raúl Garrido disposa de dos atacants de referència com són Marc Mas i el mateix Arimany. Més enllà d’ocupar la posició més avançada de l’equip, la polivalència de tots dos futbolistes a la zona ofensiva els converteix en perfils molt atractius.

ELS PROTAGONISTES

Veig un projecte interessant, amb una barreja de joventut i experiència. Amb gols i molt treball intentaré ajudar al màxim l’Olot
És un rematador que coneix molt bé la categoria i creiem que ens pot ajudar molt aquest any
Sergi Raset
director esportiu de l’olot
Estic content per tornar a casa i fer-ho en un club de prestigi i que fa les coses molt bé com l’Olot
Joel Arimany
Davanter de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)