Girona

Oficial: Pere Pons marxa al Deportivo Alavés

Girona. El migcampista de Sant Martí Vell deixa dos milions a la caixa i posa rumb al conjunt basc en el qual continuarà jugant a primera divisió. El Girona s’ha reservat una opció preferent de recompra

Ja és oficial; Pere Pons és jugador del Deportivo Alavés. El club basc i el Girona han anunciat el traspàs del futbolista, que signa amb els babazorros per les properes tres temporades i seguirà competint a primera divisió. El futbolista deixa a la caixa 2 milions d’euros i el conjunt gironí s’ha guardat una opció preferent de recompra.

El migcampista de 26 anys, al planter del Girona des de petit, va tenir continuïtat durant els dos cursos a la màxima categoria i van rendir a bon nivell, fet que va despertar l’interès de l’Alavés, que aquest curs estarà orientat per Asier Garitano. L’assequible clàusula de 2 milions d’euros que li va quedar després del descens ha facilitat l’operació.

El traspàs doncs és el segon més alt de la història del club blanc-i-vermell, després del de Portu, per qui la Real Sociedad va abonar 10 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)