2a divisió FEF

Alfredo, de l’Olot al Castelló

2a divisió B. El futbolista de 21 anys tanca una etapa brillant de tres temporades al club garrotxí, a on el seu rendiment l’ha situat entre els millors joves de la categoria

L’Olot ha comunicat que una de les perles sorgides del seu planter, Alfredo Gutiérrez, deixa l’entitat garrotxina i accepta la proposta del Castelló. El futbolista de Sant Roc va destacar en les categories inferiors del club, i això li va valdre debutar al primer encara sent juvenil. Després de tres temporades, un rendiment excel·lent i un creixement molt destacat, el Castelló s’ha fixat en ell i ha decidit endur-se’l perquè sigui una peça important del projecte que estan construint a 2a divisió B. Precisament a l’estadi de Castàlia, Alfredo va marcar un dels dos gols que ha transformat aquest darrer curs. L’execució de la jugada que va acabar amb la diana va ser de les més recordades de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)