3a divisió FEF

Acord amb Marc Gelmà

3a divisió. El Figueres renova una de les peces més destacades del curs passat i s’assegura projecció ofensiva al mig del camp. La Unió disposa de dotze futbolistes a la primera plantilla

El Figueres va confirmar ahir l’entesa amb Marc Gelmà perquè el futbolista de Santa Susanna continuï vestint la samarreta blanc-i-blava una temporada més. La renovació de Gelmà era un dels objectius prioritaris de l’àrea esportiva del Figueres, conscients que el paper del jugador en el tram final de la temporada passada va ser clau. Fitxat l’estiu passat procedent del Palamós, el seu paper a les files de la Unió va anar creixent amb el pas de les jornades fins a convertir-se en un nom fix en les alineacions de Xavi Agustí en el tram decisiu del curs. En total, Gelmà va disputar 2.005 minuts, repartits en 30 partits de lliga. Destaca l’estadística que mostra que ha estat titular en els dotze últims enfrontaments del curs amb els de l’Alt Empordà.

Migcampista amb vocació ofensiva, Gelmà serà un recurs més per ocupar la posició d’interior o també la mitja punta de l’equip de Xavi Agustí.

Amb feina per fer

El Figueres té previst començar la pretemporada dilluns que ve, però ara mateix començaria amb una plantilla molt escassa d’efectius. En concret, l’equip blanc-i-blau disposa només de dotze futbolistes a la primera plantilla: Sergio Álvarez, Tarrenchs, Campos, Bora i Gelmà, renovats; Gallardo, Ayala, Màrius, Pepu i Genís, fitxats, i els juvenils Medinilla i Carreras.

Tot indica que aquesta setmana serà força moguda als despatxos de Vilatenim ja que l’objectiu és acostar-se als 21 jugadors per poder afrontar la temporada a tercera amb el màxim de garanties.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)