2a divisió FEF

Un canvi molt necessari

2a divisió B. El camp municipal de Llagostera està en plena fase de renovació aquest estiu. S’ha canviat l’enllumenat i després d’una dècada s’hi col·locarà una nova gespa artificial

El retorn del Llagostera a segona divisió B anirà acompanyat de dues importants novetats pel que fa a instal·lacions. Durant aquestes setmanes s’està renovant la gespa artificial del rectangle de joc, i també s’ha canviat l’enllumenat del camp municipal. Així doncs, l’aturada de l’activitat durant l’estiu s’ha aprofitat per dur a terme un seguit d’obres del tot imprescindibles tenint en compte l’ús i el desgast que es fa del terreny de joc. L’obra que ja s’ha dut a terme és la col·locació d’un nou enllumenat, una inversió que ha costat 39.339 euros més IVA, i que permetrà, d’una banda, millorar la visió dels partits als esportistes, els aficionats i també els mitjans gràfics que desenvolupin la seva tasca al camp llagosterenc. De l’altra, l’aplicació de la tecnologia led també permetrà un estalvi energètic i econòmic a l’ens municipal.

Una gespa històrica

En les últimes setmanes de la temporada, el negre del cautxú havia pres el protagonisme al verd de la gespa artificial, una clara mostra que el desgast del terreny de joc començava a ser insostenible. El darrer partit del primer equip del Llagostera a sobre de l’antiga superfície va ser l’anada de la promoció d’ascens a segona B contra el Portugalete. La substitució de la gespa artificial es va començar a fer a finals de juny, i està previst que d’aquí a un mes la nova catifa futbolística ja estigui a punt per rebre el Llagostera. El cost de les obres és de 174.000 euros i les durà a terme una empresa especialitzada, la garrotxina Royalverd.

El camp de futbol de Llagostera va deixar de ser de sorra l’agost del 2008, unes obres que van obligar el primer equip a jugar a Santa Cristina d’Aro durant la temporada 2007/08 –en què competia a regional preferent–, i els primers mesos de la 2008/09, ja a primera catalana.

En onze temporades, la primera gespa artificial de Llagostera ha viscut grans partits, com ara els enfrontaments de copa del Rei, els partits en categories com la tercera divisió i la segona B o l’ascens a segona divisió A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)