3a divisió FEF

El Peralada, el més matiner a posar-se en moviment

3a divisió. Amb el primer entrenament s’engega el nou projecte xampanyer

L’oportunitat d’enfrontar-se dimarts que ve al primer equip de l’Espanyol a casa (19.30 h) ha fet avançar el començament de la pretemporada dels xampanyer, que ahir ja van tornar a l’activitat amb l’objectiu de tenir cert rodatge en el moment de jugar contra un rival de primera divisió. Amb el primer entrenament del curs, s’engega el projecte encapçalat des de la banqueta per Albert Carbó. Amb una plantilla del tot renovada però amb molta gent vinculada a la població i al territori, el Peralada té l’ambició de fer una bona temporada.

D’altra banda, l’entitat verd-i-blanca va anunciar els preus dels abonaments per tota la temporada: tribuna valdrà 165 euros; general, 140; jubilat tribuna, 100; jubilat general, 70; jove (18-25 anys), 50 euros, i júnior, 30 euros. Les entrades per veure l’Espanyol valdran cinc euros per als socis i 15 per als no socis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)