Territorial

Bayona no torna al degà

1a catalana. L’històric porter tenia una oferta de Mármol per tornar a jugar amb el primer equip però el club l’ha acabat descartant

Joan Bayona no tornarà a posar-se a sota dels pals de la porteria del Palamós als 39 anys, tot i que l’acord perquè pogués viure la setzena temporada al club va estar molt a prop. El veterà porter tenia una oferta de l’entrenador, Joan Mármol, per continuar com a entrenador de porters –tasca que en el darrer mig any ha combinat amb la competició en actiu formant part de l’Inter Escaldes andorrà–, però Bayona li va comunicar que la seva prioritat era continuar jugant com a porter. Davant d’aquesta situació, diu el jugador, “en Joan Mármol em va oferir la possibilitat de formar part de la primera plantilla”. “Ja havíem parlat de fer la presentació i del dia d’inici dels entrenaments, però de cop i volta em diuen que la cosa s’ha complicat no sé ben bé per què i m’assabento que ja han fitxat un altre porter, i que per tant no compten amb mi”, explica.

L’excapità del Palamós ja va ser protagonista involuntari l’estiu passat quan el club de la Costa Brava va decidir prescindir dels seus serveis després de disset temporades de vinculació entre l’etapa de futbolista i d’entrenador de porters. La seva sortida va provocar l’aparició de centenars d’adhesius per tota la població amb el lema “Bayona no es toca”, i va desencadenar tota una campanya per fer fora Joan Pau Pérez, l’anterior president. “Em sap greu estar en el centre de la polèmica ja que mai vull perjudicar el club que més m’estimo, però no entenc el que ha passat. Pensava que potser buscaven un porter sub-23, però no és el cas, ja que el porter que han fitxat no ho és”, diu.

Bayona farà la pretemporada amb el Guíxols en espera de trobar un equip per continuar jugant aquest curs 2019/2020.

EL PROTAGONISTA

Va sorgir l’opció de tornar a jugar amb el Palamós. Havíem parlat de l’inici dels entrenament però de cop i volta em diuen que no
Pensava que potser buscaven un porter sub-23, però no, perquè el que han fitxat no ho és
Joan Bayona
exporter del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)