3a divisió FEF

El Peralada fa tres fitxatges d’una tacada

3a divisió. El club xampanyer anuncia el mateix dia les incorporacions d’Ivan Amoedo, Rubén Sánchez i Carles Puig, tots tres futbolistes procedents del Girona

Després del descens a tercera i el trencament de la filiació amb el Girona, el Peralada continua treballant i sumant integrants al seu nou projecte. Ahir va fer un pas important amb tres fitxatges d’una tacada que deixen en setze jugadors de moment la plantilla que dirigirà Albert Carbó. El club xampanyer, doncs, va anunciar el mateix dia les incorporacions d’Ivan Amoedo, Rubén Sánchez i Carles Puig, tots tres futbolistes procedents del Girona, però de diferents equips de l’entitat blanc-i-vermella. Amoedo i Sánchez provenen del juvenil A que aquest darrer curs ha militat a divisió d’honor, mentre que Puig ho fa del Girona C, que ha jugat a primera catalana.

Pel que fa als dos jugadors que acaben l’etapa juvenil i s’estrenen en el futbol amateur amb el Peralada, Amoedo és un mig defensiu que ha estat a totes les categories del futbol base del Girona i Sánchez és un porter que aterra després de dos cursos defensant la porteria del conjunt gironí. D’altra banda, Puig, que també ha militat al Figueres, és un lateral dret amb molta capacitat física i bona tècnica que farà un salt de categoria respecte a la campanya passada.

EL CURS PASSAT

Amoedo i Sánchez jugaven al juvenil de divisió d’honor, i Puig, al primera catalana

LA DADA

16
jugadors
formen de moment la plantilla del Peralada que dirigirà Albert Carbó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)