2a divisió FEF

El Reus no podrà jugar a segona B

Segona B. El club català no ha presentat l’aval bancari necessari per poder participar en aquesta categoria i la federació espanyola l’ha exclòs de la competició

El CF Reus no podrà competir la temporada que ve a segona divisió B després que no hagi presentat l’aval bancari que li reclamava la federació espanyola de futbol (RFEF). El passat 10 de juliol, el club vermell i negre va demanar un ajornament d’una setmana d’aquest aval i, un cop esgotat aquest temps, la RFEF ha anunciat, en un comunicat, que no està admès per jugar en la tercera categoria del futbol estatal. “El Club de Fútbol Reus Deportiu SAD no ha complert amb els diferents requeriments efectuats perquè diposités l’aval”, diu la nota. Finalment, l’ens federatiu, en compliment de l’article 105 del seu reglament general, ha decidit excloure de la competició de segona B el club català.

La federació haurà de decidir ara si un altre club ocupa la plaça del Reus a segona B. En tot cas, el club tarragoní sí que podrà inscriure’s a tercera divisió, però això comportarà el descens automàtic del seu segon equip a categoria territorial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)