2a divisió FEF

A Olot, el retorn més senzill

2a divisió B. El conjunt garrotxí inicia la pretemporada amb l’avantatge de mantenir el bloc de les últimes temporades. Vivi, Joel Arimany i el retorn del jove Joel Arumí, les grans novetats

Les vacances s’han acabat per a l’Olot, que ahir al matí va fer el primer entrenament de la temporada i que avui i demà farà dobles sessions per preparar el primer partit amistós, que disputarà dissabte a porta tancada contra l’Al-Arabi –el següent serà dimecres que ve al municipal, contra l’Al-Sadd de Xavi Hernández. A les instal·lacions del Morrot el tècnic Raúl Garrido va dirigir una sessió en què van participar 23 futbolistes. Els 16 que ara mateix formen part de la plantilla del primer equip, amb el jove carriler Joel Arumí inclòs després de tornar aquest estiu de la cessió a la Damm, on va completar el seu últim any de formació aconseguint l’ascens a divisió d’honor; el jugador del filial Albert Julià; els juvenils Aleix Abel, Àlex Garcia i Joel Ferrés –en els pròxims dies s’incorporarà el davanter Marc Pagès–, i el porter Guillem Sacrest, que aquesta temporada jugarà amb el filial, el Sant Jaume de Llierca, i complirà la funció de tercer porter de l’equip.

Molta feina feta

El gran atractiu va ser veure als dos fitxatges de l’estiu, Albert Vivancos, Vivi, i Joel Arimany, entrenar-se per primera vegada amb el conjunt olotí. Tot i això, el fet que el gran bloc sigui el mateix que els últims anys fa que la pretemporada es presenti molt més senzilla per a l’Olot que per a la resta d’equips. “Partim amb l’avantatge que els jugadors saben el que volem d’ells i nosaltres, el que en podem esperar. Aquest fet ens facilita moltíssim la feina, però hem de seguir sent exigents per ser encara més complets. Per mi és fonamental que l’equip tingui una identitat clara i això ho dona el fet que els jugadors i el cos tècnic portin anys junts i es coneguin entre ells com és aquest cas. Estic molt content de veure que ens passa això i parla molt bé de la plantilla que tenim”, va valorar el tècnic Raúl Garrido després de l’entrenament matinal.

Amb molta ambició

Tot i que ja estigui en marxa, a l’Olot encara li falten un parell de peces de qualitat per donar la plantilla per tancada. “Podríem dir que necessitem dos jugadors per ser competitius i el club ho sap, però hem de tenir paciència per escollir bé i no precipitar-nos”, analitza el tècnic, que fa uns mesos va demanar un pas endavant al club: “Sempre he dit que estic feliç aquí i el club és sensible a les nostres necessitats. Les baixes que hem tingut i encara no s’han cobert, estic segur que les ocuparan jugadors de nivell que ens donin la mateixa fiabilitat. Quan vinguin podrem parlar dels objectius, perquè hem d’anar pas a pas, però la il·lusió sempre és millorar.”

En el primer entrenament del curs hi van ser presents Aspar i Chavarria, dos jugadors joves amb ofertes potents que el tècnic espera retenir tot i “estar oberts i a l’expectativa del mercat”.

LA VALORACIÓ

Els jugadors saben el que volem d’ells i nosaltres, el que en podem esperar. És fonamental que l’equip tingui una identitat clara
Necessitem dos jugadors per ser competitius i el club ho sap, però hem de tenir paciència
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)