2a divisió FEF

La RFEF diu que plaça del Reus val 452.022 euros

Segona B. L’ens federatiu esperarà tres dies perquè els clubs interessats paguin aquesta quantitat i si, passat aquest temps, no hi ha cap candidat, baixarà a 226.011

La federació espanyola de futbol ha anunciat que obre un termini de tres dies per als clubs interessats en ocupar la plaça del Reus i que ha fixat en 452.022 euros la quantitat que han de dipositar. Aquesta xifra ha estat calculada d’acord als deutes contrets pel Reus amb la pròpia RFEF i els deutes dels clubs de la mateixa categoria, en base als articles 105 i 194 del reglament general de l’organisme.

Si hi ha més d’un candidat, es tindran en compte els mèrits esportius per a determinar el que finalment l’ocuparà. En el cas que cap club es presenti o be no compleixi aquestes condicions, s’obriria un nou termini de 48 hores perquè els interessats puguin manifestar el seu interès, amb un pagament de 226.011 euros. I si, conclòs aquest segon termini, es donés la mateixa circumstància i ningú es presentés, es passaria a una tercera fase en la qual per cobrir aquesta vacant a Segona Divisió B es fixaria el pagament de 113.005 euros.

S’ha previst una quarta ronda, en cas que ningú es presenti a les anteriors, en què no caldria abonar cap quantitat. En tots aquests supòsits, quan hi hagi diversos clubs interessats que hagin complert amb les condicions establertes, es decidirà sempre valorant els mèrits esportius. En aquest sentit, el CE l’Hospitalet és el club situat en el primer lloc de la llista, com a primer equip del grup català de tercera que no va aconseguir l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)