3a divisió FEF

El Figueres, per la mínima

Amistós. En la seva primera prova, el conjunt de Xavi Agustí supera el Marca de l’Ham gràcies a un gol de Barry en la sortida d’un córner

m. de l’ham 0 figueres 1

MARCA DE L’HAM:Aitor Mendoza, Manzano, André Mabil, Gutiérrez, Escalona, Corrado, Adrià Ceballos, Jawara, Laari, Ezequiel i Lluís Hernández.FIGUERES:Roman Carrillo, Genís, Christian, Mario Jiménez, Ayala, Barry, Marc Reñé, Marc Carreras, Pepu Soler, Ousman i Duba. (Pol Tarrenchs, Tubert, Bicker, Sergio Álvarez, Gallardo, Adrià Serra, Ivan Medina, Mballo, Maxi, Jawo i Pau Baró).GOLS:0-1 (38’) Barry.ÀRBITRE:Cortés Portell.T.G.:Escalona, del Marca de l’Ham.T.V.:Cap.

El Figueres va superar per la mínima el Marca de l’Ham en el seu primer partit de preparació per a la temporada 2019/20 a tercera divisió. La Unió va fer valer un gol de Barry de cap en la sortida d’un córner (38’) per superar un conjunt que, tot i competir dues categories per sota, li va plantar cara. El Figueres va començar dominant, però li va costar crear ocasions de gol, més enllà d’accions a pilota aturada, com ara un xut de falta de Mario. Precisament va arribar d’estratègia el gol, en un córner que Barry va rematar de cap. La segona part, com és habitual en partits de pretemporada, va estar marcada per una allau de canvis. Xavi Agustí va acabar fent dos equips diferents, amb dues tandes de canvis múltiples. El Figueres va continuar tenint més control del joc, però el marcador ja no es va tornar a moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)