Territorial

La primera prova seriosa passa per la capital

Copa Catalunya. El Llagostera debutarà, ja en partit oficial, al camp de l’Europa, mentre que l’Olot i el Peralada visitaran l’Horta i el Sant Andreu, respectivament

La primera eliminatòria de la copa Catalunya viurà avui un dia intens amb la majoria de partits en joc –només quedaran els ajornats per la disputa del torneig d’Històrics– on destaquen els duels del Llagostera, l’Olot i el Peralada, els tres equips de la demarcació, que juguen avui contra tres barcelonins, l’Europa, l’Horta i el Sant Andreu, respectivament. Tot i que està per veure quina rellevància dona cada equip a la competició, el que és segur és que l’exigència de la prova que llagosterencs, olotins i peraladencs tindran avui és el que més s’assemblarà al primer partit de lliga.

Entre tots els duels el més esperat segurament és el del Llagostera, i és que l’equip d’Oriol Alsina va començar a entrenar-se fa gairebé tres setmanes però encara no s’ha deixat veure cap dia. Per tant, el d’avui de copa Catalunya al Nou Sardenya (19 h) serà el primer que els llagosterencs disputin amb la condició d’equip de 2a B després d’assolir l’ascens. Servirà, per tant, per veure les primeres sensacions d’un equip que fins avui s’ha centrat en la preparació, física i tàctica, i que manté el bloc del curs passat amb algunes peces interessants que ha incorporat –encara li falta fer algun fitxatge a l’eix defensiu i al mig del camp. En cas de superar l’eliminatòria el Llagostera s’enfrontaria curiosament al vencedor del Sant-Andreu Peralada.

D’altra banda, l’Olot i el Peralada arriben molt més rodats a aquesta eliminatòria, tot i que amb sensacions diferents. L’Olot, que a més té l’avantatge de saber que si supera l’Horta (20 h) quedarà exempt en la segona eliminatòria i jugarà directament la tercera, ve de fer bons resultats tot i l’evident falta de ritme de competició. A més, el partit d’avui servirà segurament per veure el debut de Kilian Grant, tot i que qui ja no hi serà és Ginard. El Peralada, en canvi, encara no coneix el triomf i tampoc ha vist porteria, i és que ve d’enfrontar-se a rivals de més entitat que han posat a prova un equip completament nou. L’exigència d’avui continuarà sent molt alta, i és que els xampanyers visiten el Sant Andreu (20.30 h), els actuals campions de la competició.

S’HAN FET PREGAR

Divendres
Martinenc-Espanyol
0-3
Ahir
Ascó-Sabadell
0-2
FE Grama-Figueres
0-0 (3-0)
L’Hospitalet-Barça B
0-0 (4-3)
Avui
Europa-Llagostera
19.00 h
Vilassar-Granollers
19.00 h
Cerdanyola-Lleida
19.30 h
Castelldefels-Santboià
19.30 h
Horta-Olot
20.00 h
San Cristóbal-Santfeliuenc
20.30 h
Sant Andreu-Peralada
20.30 h
Dimarts
Andorra-Terrassa
19.00 h
Dimecres
Sants-Badalona
19.30 h
Vilafranca-Cornellà
19.30 h

CAMÍ LLIURE

Després de tres setmanes entrenant-se, el Llagostera de 2a B es deixarà veure
Si l’Olot guanya avui quedarà exempt en la segona eliminatòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)