2a divisió FEF

L’Andorra pesca a Girona

2a divisió B. El davanter Àlex Pachón, format en el Nàstic Manresa i que ha fet la pretemporada amb el primer equip del Girona, jugarà un curs com a cedit pels de Montilivi en el club andorrà

L’Andorra va anunciar ahir la incorporació com a cedit pel Girona del davanter Àlex Pachón. Tot i que el club de Montilivi no ho ha fet oficial, ja que falta algun serrell, l’atacant, que ha fet tota la pretemporada amb el primer equip del Girona a les ordres de Juan Carlos Unzué, continuarà competint en el grup tercer de segona B, com ha fet en les dues últimes campanyes amb el Peralada.

Pachón va formar-se en el Gimnàstic Manresa, entitat des de la qual va arribar al Girona per incorporar-se a l’equip juvenil de divisió d’honor fa dues temporades. Amb el juvenil, el curs 2017/18, l’atacant va disputar 17 partits i va marcar 10 dianes. Aquella mateixa campanya, Arnau Sala, amb múltiples baixes, el va fer debutar a segona B al camp del València Mestalla –només va jugar dos partits i de manera consecutiva.

El curs passat, Àlex Pachón, que encara era juvenil, va pertànyer a la disciplina del Peralada. Amb els empordanesos va jugar 29 partits, va acumular 1.764 minuts de joc i va fer quatre dianes en total.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)