2a divisió FEF

Bogeria des dels onze metres

Torneig Ciutat de Gavà. El Llagostera surt adormit a la Bòbila (2-0, en el 32’), eixuga el marcador al segon temps, falla dues penes màximes al 85’ i al 87’, però s’emporta el trofeu als penals

GAVÀ 2 (2) llagostera 2 (3)

GAVÀ:Romero, Lebrero, Marc Martínez, Espi, Adrián Pérez, Marcos, Cabré, Robert, Ferrán, Quiles i Joan Vázquez. També van jugar: Albert, Musa, Dowi, Boza, Adri Moreno, Alex Vázquez, Ruiz, Guille, Lesán, Raúl Antony, Orhan i Pino.LLAGOSTERA:Santaló, Bigas, Pol, Moussa, Crespo, Kuku, Eric, Llubera, Juvanteny, Monchi i Abel. A la segona part: Marcos, Maynau, Diego, Aimar, Cobos, Yeray, Lledó, Nahuel, Pasquina, Gil i Sascha.GOLS:1-0 (16’) Joan Vázquez. 2-0 (32’) Ferran. 2-1 (49’) Sascha. 2-2 (58’) Pasquina.ÀRBITRE:Carrasco Baca.T.G.:a Coulibaly Bigas i Pasquina.T.V.:cap.

El Llagostera va endur-se el torneig Ciutat de Gavà després de superar a la tanda de penals l’equip local, de primera catalana. Els jugadors dirigits per Oriol Alsina continuen acumulant minuts a les cames i experiències amb vista al començament de la temporada, el cap de setmana del 24 i el 25 d’agost.

El matx va començar amb l’equip llagosterenc adormit, que va veure com el rival, més intens, li havia fet dos gols poc més enllà de la mitja hora de joc. Joan Vázquez va avançar els locals amb una rematada de cap a la sortida d’un corner (17’) i Marc Martínez va enviar una pilota al travesser (24’), el presagi del 2-0 de Ferrán després d’un semivaselina al pal llarg (32’).

En el segon acte, el Llagostera va despertar-se i va carburar. Sascha va barallar-se amb els defenses per impactar amb el cap una centrada de Pasquina per retallar distàncies (49’) i el mateix Pasquina es va convertir en executor en el 2-2 (58’) afusellant el porter.

Al final, el porter local Albert va aturar dues penes màximes a Gil Muntadas (85’) i Yeray (87’), però en la tanda de penals per decidir el campió els gironins sí que van estar més fins, tot i que Albert va tornar a aturar el primer a Nahuel. Adri Moreno va errar el decisiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)