El Banyoles no pot superar el Guíxols

Amistós. Els d’Adam Fontes es van avançar però els ganxons van empatar a les acaballes

Guíxols 1 BANYOLES 1

GUÍXOLS:Gurt, Aitor, Omar, Toumani, Eloi, Mitjà, Musa, Callicó, Diego, Sanay i Brice. També van jugar: Bayona, Castelló, Bilal, Omar, Montero, Micael i Guille.BANYOLES:Bru, Ferru, Quimo, Bena, Pol, Toni Güell, Andreu, Bech, Turon, Henry i Èric. També van jugar: Blau, Rubén, Bassols, Genís, Sala, Majó, Moha, Mercader, Cris i Adrià.GOLS:0-1 (70’) Adrià Casanova. 1-1 (83’) Àlex Castelló.ÀRBITRE:El Morabit El Khattabi.T.G.:cap.T.V.:cap.COMENTARI:El Banyoles va empatar a un gol en la visita al municipal Josep Sunyer i Arxer per enfrontar-se al Guíxols, de segona catalana. L’equip dirigit per Adam Fontes no va inaugurar el marcador fins a la segona part gràcies a un gol d’Adrià Casanova en el minut 70, però Castelló va empatar en el 83. El Guíxols va mostrar una bona imatge contra un rival de categoria superior que el va dominar, però al qual li va costar fer-li mal. Els banyolins van gaudir de més possessió i Turon, Toni i Henry van tenir les millors aproximacions. En la segona part, la tònica va continuar igual, però els de Sant Feliu van tenir una mica més de valentia en atac. De totes maneres, en el 70 Adrià Casanova va fer avançar el Banyoles aprofitant una bona acció de Rubén Acosta. En el 79, l’àrbitre va anul·lar un gol al Guíxols i en el 83 la insistència ganxona va tenir el premi de l’empat després d’una falta lateral servida per Callicó que Castelló va rematar. En l’últim sospir, els locals haurien pogut fer el 2-1 en una doble rematada (86’).