Girona

El Girona rescindeix el contracte de Carles Planas

Unilateral. El club trenca el vincle amb el lateral de Sant Celoni, que per culpa de les lesions només ha pogut jugar 12 partits de lliga en les dues temporades que ha estat a Montilivi

Carles Planas tenia la porta de sortida del Girona oberta des de fa dies, però no ha aparegut cap opció de mercat que hagi estat interessant per les diferents parts. Per això el Girona ha acabat decidint avui rescindir unilateralment el contracte del lateral de Sant Celoni que el vinculava al club fins al final d’aquesta temporada –va firmar per tres anys quan va arribar. D’aquesta manera el club prescindeix del lateral, que des que va arribar fa dos anys només ha pogut jugar 12 partits de lliga i 2 de copa per culpa de les nombroses lesions que ha patit. Ara, de fet, no estava en dinàmica de grup després d’haver-se lesionat en el primer amistós de la pretemporada i no haver disputat ni un sol minut més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)