2a divisió FEF

Peque, una peça més a l’atac olotí

2a divisió B. L’Olot aconsegueix la cessió del davanter badaloní, que arriba procedent del Barça, on el curs passat va jugar a divisió d’honor. Els 27 gols que va fer fa dues temporades amb el Badalona a lliga estatal, el seu millor aval

Carlos Javier Polo Jiménez, Peque, vestirà aquesta temporada la samarreta vermella de l’Olot després que els olotins hagin arribat a un acord amb el Barça per a la seva cessió. El badaloní arriba a la Garrotxa per viure la seva primera experiència com a futbolista amateur després d’haver jugat al juvenil de divisió d’honor blaugrana el curs passat, on va disputar 26 partits de lliga i va marcar cinc gols. A més, va participar en la Youth League –cinc partits– i va marcar una diana contra l’Inter. El seu gran aval, però, és la temporada 2017/18, i és que a lliga estatal amb el Badalona va ser el líder de l’equip marcant 27 gols en 33 partits.

El punta badaloní serà així una peça més a disposició del tècnic, Raúl Garrido, en una parcel·la ofensiva que aquest estiu ha canviat de dalt a baix, i és que s’haurà de fer un lloc entre els altres nouvinguts: Álvaro Salinas–es va incorporar aquesta mateixa setmana al grup–, Kilian Grant, Joel Arimany i Natalio. Ràpid, murri i amb olfacte de gol, Peque donarà un perfil diferent a l’entrenador valencià. A més, el badaloní podria adaptar-se amb relativa facilitat a la posició de segon punta o d’extrem.

Peque, que ja treballa amb els seus nous companys a les ordres de Raúl Garrido, serà presentat avui mateix al municipal d’Olot i podria estar a disposició del tècnic per al partit d’aquest dissabte a Cornellà (20 h), el primer a domicili del curs.

Carlos Javier Polo Jiménez, ‘Peque’
Badalona 02-10-2000 (18 anys) Posició: davanter
Etapa de formació
Badalona
Etapa juvenil
16/17
Badalona (lliga estatal) 26 p., 8 g.
17/18
Badalona (lliga estatal) 33 p., 27 g.
18/19
Barça (div. d’honor) 26 p., 5 g.
19/20
Olot (2a divisió B) ?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)