2a divisió FEF

Una sortida molt temible

2a divisió B. L’Olot visita el Cornellà, un dels equips locals més sòlids del grup dels últims anys. Després de vèncer l’Ebre en l’estrena, els garrotxins afronten el desplaçament des de la calma

L’Olot visita el municipal de Cornellà, un dels camps més temuts pels rivals del grup tercer (a les 20 h). El conjunt de la Garrotxa va vèncer en l’estrena de la lliga contra l’Ebre (1-0) i afronta un dels desplaçaments més complicats des de la tranquil·litat i el confort d’haver començat el curs amb bon peu. El Cornellà, que va començar la lliga perdent al camp de la Nucia, és un dels equips més sòlids quan juga a casa, i tant amb Jordi Roger com amb Xavi Calm sempre ha aconseguit bons números davant dels seus aficionats. Tenir clar l’estil, ser determinant en les segones jugades, l’estratègia i el joc directe han permès als del Baix Llobregat sotmetre molts rivals al seu camp: “El Cornellà té un estil molt definit i una idea de joc molt clara. Ha jugat play-off en els últims anys i això vol dir que està fent les coses molt bé. És un repte i hem de demostrar que som forts i que sabem jugar aquesta mena de partits”, analitza el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido.

El Cornellà ha refet força la seva plantilla respecte al curs anterior i un dels canvis més significatius és el del tècnic, Guillermo Fernández Romo, en substitució de Xavi Calm, que ha iniciat una aventura a l’equip sub-23 del Birmingham. L’arribada de jugadors com ara Pablo (Sporting B) i Becerra (Watford) en atac, així com el recorregut d’Eloy Gila i un vell conegut per l’afició olotina com Iván Guzmán, que en teoria va decidir no continuar a Olot per provar sort al conjunt anglès del Birmingham –hi ha un acord de col·laboració entre els del Baix Llobregat i els anglesos–, converteixen el Cornellà en un equip molt competitiu que intentarà tornar a lluitar per una posició de play-off: “Guanyar el primer partit fa que tot es vegi d’una altra manera, però hem d’estar per sobre del resultat. El de Cornellà serà un partit molt complicat i competitiu, volem mostrar la nostra identitat i donar bona resposta en un context diferent”, explica Raúl Garrido, que tindrà l’única baixa –per lesió de llarga durada– de Roger Barnils, però que ja podria disposar dels nouvinguts Salinas, Peque i Comas: “És una alegria que vingui gent amb aquesta qualitat i il·lusió. És molt bo que tinguem diferents perfils i edats; aquesta barreja ens pot donar coses positives. És una meravella gestionar aquesta plantilla, el grup em transmet confiança”, sentencia l’entrenador valencià del conjunt garrotxí.

LA PRÈVIA

El Cornellà té un estil definit i una idea de joc molt clara. Ha jugat ‘play-off’ en els últims anys i això vol dir que està fent les coses molt bé
Guanyar fa que tot es vegi d’una altra manera, però hem d’estar per sobre del resultat
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot

Arnau Comas, per tancar la plantilla

El club olotí va anunciar ahir el fitxatge d’Arnau Comas en qualitat de cedit pel Barça. Amb la incorporació del central de 19 anys de Cassà de la Selva, l’Olot dona per tancada la plantilla, tres dies abans de la finalització del mercat estival. I és que aquesta setmana els garrotxins han fitxat els davanters Álvaro Salinas (Hèrcules) i Peque, també cedit del Barça, a més de Comas. Raúl Garrido tindrà 22 jugadors a la plantilla, en espera de la recuperació de la lesió de Barnils. Amb aquesta barreja de joventut i perfils variats, s’ha enriquit la plantilla respecte al curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)