2a divisió FEF

Amb l’objectiu d’allargar la dolçor

2a divisió B. El Llagostera rep l’Eixea al municipal en un duel entre dos equips que van acabar eufòrics i amb victòria clara en l’estrena

El Llagostera va tornar a 2a B com si fos un somni, i és que la victòria al camp del Nàstic (1-3) en l’estrena va acabar de donar ales a un equip que ja venia prou envalentit després d’assolir l’ascens. Més que el resultat, del conjunt gironí van convèncer les sensacions, i és que pràcticament va semblar que no hagués canviat res durant l’estiu. Amb les idees clares i, el més important, ben executades, el Llagostera vol aprofitar aquesta inèrcia positiva per sumar tots els punts possibles en aquest primer tram de competició i acostar-se a l’objectiu. “La victòria al Nou Estadi contra el Nàstic ens van donar el premi dels tres punts, però també una bona dosi de confiança pel com i per on vam vèncer. Ara bé, pel proper partit això no ens aportarà res. Si no estem al 100% serem vulnerables i no ens ho podem permetre”, valora el tècnic Oriol Alsina.

La primera pedra en aquest camí serà aquest vespre l’Eixea, i segur que no ho posarà fàcil. I és que els aragonesos també arriben al duel amb la confiança plena després de golejar l’Oriola (4-0) en la primera jornada, un resultat que els va donar el primer lideratge de la temporada. Anecdòtic, sí, però un bon reforç moral. “Van guanyar de forma contundent i passant per damunt del rival. Són un equip rocós, compensat i alternen el joc directe amb el de combinació”, analitza Alsina. Més enllà de l’inici de lliga, aquesta temporada l’Eixea estrena projecte, ja que, després del descens del Terol el curs passat, s’ha convertit en el nou equip dependent de l’Osca i ha atret futbolistes joves amb molta projecció.

Sigui com sigui, el Llagostera té molt clar que per aconseguir l’objectiu ha de convertir el municipal en un fortí. Quan no ho va fer fa dos cursos va baixar, mentre que el curs passat va poder aixecar el títol de 3a gràcies a la fiabilitat a casa. Per això, cada punt en joc a la gespa de Llagostera és or per als d’Oriol Alsina, que a més dominen cada pam del terreny de joc. “El rival ha de sentir que jugar al municipal és complicat. Hem de polir detalls, però esperem començar bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)