3a divisió FEF

Vilatenim necessita una bona estrena

3a divisió. El Figueres rep la visita del Manresa (18 h), un dels nous de la categoria, conscient que a casa s’ha de millorar la imatge recent

La Unió arrenca la temporada amb un objectiu entre cella i cella, millorar els números dels últims anys com a local. Per això els de Xavi Agustí volen fer el primer pas avui contra el Manresa, un conjunt que després de molts intents ha arribat a tercera. “Estan ben treballats i tenen grans jugadors en totes les posicions, a més d’arribar amb l’ambició del nouvingut”, valora el tècnic figuerenc, que tindrà les baixes del lesionat Tarrenchs i de Bicker i Treviño per temes burocràtics.

Abel Fàbregas, fitxat

Qui sí que ja podria estar avui a disposició de Xavi Agustí és Abel Fàbregas. El jove futbolista es va convertir durant el dia d’ahir en l’últim reforç dels figuerencs, que donaran la plantilla per tancada un cop es resolgui la inscripció dels estrangers. Fàbregas arriba a la Unió procedent del Llagostera B, on va jugar el curs passat després d’acabar l’etapa de formació al mateix club llagosterenc. L’atacant, que es pot adaptar a qualsevol de les dues bandes o fins i tot de mitjapunta, va tenir un paper destacat en la copa Catalunya en la pretemporada amb els gironins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)