3a divisió FEF

L’Olímpic els espera

3a divisió. El Banyoles torna a la categoria onze temporades després per la porta gran, visitant un dels grans aspirants com el Terrassa (19 h)

“És la millor manera de començar l’aventura de tercera divisió, i és que ens servirà per situar-nos a la categoria des del primer dia”, assegura l’entrenador del Banyoles Adam Fontes sobre el fet de debutar aquest vespre al camp del Terrassa, un dels principals favorits a acabar en la zona alta. La dificultat de l’estrena no fa trontollar la mentalitat dels banyolins, que no es veien en un duel de tercera des del maig del 2009. “Ens servirà per veure on som ara mateix i pot ser que ens emportem una dosi de realitat molt forta i acabem patint de veritat, però també ens podem trobar capacitats per competir”, comenta el tècnic, que tindrà tota la plantilla a disposició i demana als seus homes que siguin valents: “Hem de jugar sense por i sortir a guanyar perquè en aquest camp si tens molt de respecte o por escènica acabes rebent.”

LA PRÈVIA

Hem de jugar sense por i sortir a guanyar perquè en aquest camp si tens molt de respecte o por escènica acabes rebent
És la millor manera de començar; ens servirà per situar-nos a la categoria des del primer dia
Adam Fontes
entrenador del banyoles
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)