2a divisió FEF

El Llagostera salva un punt en un partit boig

Lluitat. Els d’Oriol Alsina s’avancen en el marcador i juguen una hora amb superioritat numèrica però dues errades defensives l’obliguen a suar fins al final per empatar el partit

El Llagostera no ha aconseguit estrenar el municipal amb victòria però com a mínim ha salvat un punt en un partit que tenia ben encarrilat al descans però que se li ha complicat de valent en la represa.

Al Llagostera li ha costat entrar al partit, i és que l’Eixea ha entrat al seu joc i a més s’ha endut la majoria de segones jugades. El guió ha canviat a partir del minut 25, quan el visitant Ronald ha estat expulsat. Amb més espais entre línies els gironins han trobat la manera de combinar millor i en una de les primeres accions n’ha tret profit Èric Jiménez, que ha marcat l’1-0 amb un xut creuat.

La segona part feia bona pinta per un Llagostera amb superioritat numèrica però només de començar una errada defensiva ha provocat que Ballarín marqués el gol de l’empat. Els d’Oriol Alsina han intentat reaccionar buscant la porteria rival però no han arribat a tenir cap ocasió més enllà de jugades d’estratègia. A més, en el 64’ Ramon ha fet l’1-2 rematant de cap una falta lateral. Als llagosterencs han quedat tocats però quan ja semblava que es quedaven sense temps per capgirar la situació Kuku ha marcat l’empat en una acció de murri.