2a divisió FEF

L’Olot empata al feu del Cornellà (1-1)

2a B. El conjunt orientat per Raúl Garrido s’avança en el marcador però els locals fan l’igualada abans del descans en un partit amb l’acció concentrada en el primer temps

L’Olot ha marxat del municipal de Cornellà amb un punt. El conjunt dirigit per Raúl Garrido, que ha plantejat un partit eminentment defensiu, ben organitzat per tal de neutralitzar el joc directe del Cornellà ha empatat (1-1) i es manté invicte després de dues jornades ja que en la primera va guanyar. En el duel d’avui, els olotins s’han avançat en la primera part, amb un penal que ha transformat Hector Simon, però no han pogut mantenir l’avantatge perquè abans del descans Baro ha fet l’igualada. En el segon temps no s’ha alterat el marcador.