2a divisió FEF

L’Olot, competitiu i invicte

2a divisió B. El conjunt orientat per Raúl Garrido treu un punt del feu del Cornellà, un dels més complicats del campionat, i en suma 4 de 6 disputats

CORNELLÀ 1 OLOT 1

CORNELLÀ:Ramón, Prats, Mario, Baro, Riego, Fer Pina, Fall (Becerra, 83’), Abde, Eloy (Guzmán, 61’), Pablo Fernández (Leo Ramírez, 72’) i Esteve.OLOT:Ballesté, Masó, Alan Baró, Carles Mas, Blázquez, Héctor Simon (Salinas, 85’), Vivancos, Pedro, Chavarría, Xumetra (Kilian, 63’) i Natalio (Arimany, 80’).GOLS:0-1 (20’) Natalio, de penal. 1-1 (45’) Baro.ÀRBITRE:Busquets Ferrer.T.G.:a Fall, Abde i Baro, dels locals, i Chavarría, Vivi, Blázquez, Pol Ballester i Kilian, dels visitants.T.V.:cap.

L’Olot manté la inèrcia i les bones sensacions. El conjunt entrenat per Raúl Garrido va sortir amb vida d’un dels feus més complicats del campionat, el nou municipal de Cornellà, del qual va marxar amb un punt treballat (1-1) després d’oferir la seva versió més competitiva. I és que els garrotxins van haver-se d’arremangar al petit camp del Cornellà, de dimensions reduïdes, on el joc directe, desplegat per un rival que sap com utilitzar-lo i que en sap treure rèdit, és una constant, i van fer-ho amb èxit. El punt va deixar-los bon regust i els permet continuar invictes amb 4 de 6 punts sumats.

Dins el caos que suposa un partit amb pilotades llargues contínues, l’equip orientat per Garrido va tenir sota control el joc la major part del temps. En la primera part, amb un Vivi omnipresent, que anava a cavall entre el mig del camp i la rereguarda, per ajudar en les disputes aèries, els olotins es van defensar amb ordre, tot i que algun ensurt van tenir amb les internades d’un incisiu Abde i, sobretot, amb el domini aeri de l’ariet del Cornellà, Pablo Fernández, l’encarregat d’abaixar el joc directe dels locals. El punta, de fet, es va acostar al gol en els primers compassos de duel, amb una rematada de cap que va estavellar-se al pal.

Amb pilota, el principal argument visitant va ser Natalio i la seva mobilitat a dalt. El davanter va mostrar-se verinós a l’esquena dels centrals i en una d’aquestes jugades va provocar el penal que va servir perquè Héctor Simón (20’) avancés l’Olot. La diana va frenar l’ímpetu del conjunt dirigit per Guillermo Fernández Romo i els garrotxins van viure els seus moments més còmodes en el matx, però els del Baix Llobregat són també experts a pilota aturada i en una acció d’aquest tipus, just abans del descans (45’), Baro va empatar.

Ja en la represa el joc es va acabar d’empantanar, amb molts més xocs, més faltes i més interrupcions. Es va jugar més aviat poc, tret d’alguna fogonada individual, de Natalio en un bàndol i d’Abde en l’altre, sense encert, i el resultat no es va alterar.

ELS VESTIDORS

Una badada ens ha penalitzat molt. Tenim un marge molt gran de millora com a equip
Guillermo F. Romo
Entrenador del cornellà
Hem donat una imatge molt bona. És una llàstima que per una jugada puntual no hàgim guanyat
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot

José Antonio Soler serà l’últim fitxatge

José Antonio Soler, de la Cultural Leonesa, serà l’última incorporació de l’Olot. El futbolista de 24 anys és un carriler que ha militat a l’Alcoià, l’Eldense i l’Ontinyent, entre d’altres, i arribarà com a cedit per part de l’entitat lleonesa. Està previst que el fitxatge s’oficialitzi en les pròximes hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)